Haragos René László

Én rákészültem erre a szakra, három évembe került, míg rászántam magam, a dilemmám pszichológia vagy szociológia szak volt (...) Végül döntöttem, Partiumi Keresztény Egyetem és Szociológia! (...) nem bántam meg, sőt életem egyik legjobb döntésének találom.

Haragos René László 2018-ban végzett a PKE Szociológia szakán,
jelenleg nyomdaipari kisvállalkozó és önkéntesként segíti a szak munkáját.


haragos reneÉn rákészültem erre a szakra, három évembe került, míg rászántam magam, a dilemmám pszichológia vagy szociológia szak volt, illetve Partiumi Keresztény Egyetem, ahol magyar nyelven tanulhatok, vagy esetleg egy másik egyetem, ahol románul.

Végül döntöttem, Partiumi Keresztény Egyetem és Szociológia! Az első év után elmondhattam, hogy nem bántam meg, sőt életem egyik legjobb döntésének találom.

A Partiumi Keresztény Egyetemen jól felkészült és segítőkész tanári gárda várja, hogy szakmailag segítsen, útmutatást adjon a szakmában való eligazodásban, és hogy megválaszolja a menet közben felmerülő kérdéseidet. Természetesen ne feledkezzünk meg a kis csapatról sem, akikkel együtt tanulhatsz, akikkel együtt készülhetsz különböző projektekre, bemutatókra és mindig számíthatsz rájuk.