IX. SzoHaTa: visszajelzések

Lankadtlan érdeklődésű szociológusként a találkozó végén kvalitatív módszerrel igyekeztünk felmérni a SzoHaTa társadalmi leképződését. Tudjuk, hogy módszertani hiányosság, de a véleményeket nem elemeztük, hanem egyszerűen csak közöljük :)
(A szervezők)

Elégedett vagyok a szervezéssel. A szervezők és a csapat jó fejek. A programok tetszettek. Köszönöm a lehetőséget és az élményt.

Nagyon jól éreztem magam. Jó volt ifjú szociológus társaimmal találkozni, a tudásunkat egymással megosztani és életre szóló barátságokat kötni. Az esti bulik nagyon jó hangulatban teltek el, jó volt együtt inni. A város is nagyon szép, ha lesz rá lehetőségem, még biztosan visszajövök. Köszönöm, hogy itt lehettem!

Tetszett: előadások mennyisége, témái, a helyek ahova este mentünk, a városnézés, a kvíz (számomra ott nehéz kérdések voltak), a szállás, az étkezések. Nem tetszett: a kávé íze. Köszönjük, hogy részt vehettünk az eseményen.

Rendkívül barátságos volt mindenki, örülök, hogy részt vehettem és találkozhattam, teljesen eltérő magyarokkal. Minden nagyon jó volt. Köszönjük a vendéglátást.

Szohata

Jó szervezés. Kedves emberek, akik szervezték, plusz színes programok.

Nagyon tetszett, hogy próbáltátok hasznossá tenni az időt, és sok programot szerveztetek. Nagyon jók voltak az előadások, nekem jól telt ez a három nap. Köszönjük a vendéglátást!

A szervezőknek gratulálok, mert a szervezés nagyon jó volt. Jók voltak a programok. A csapatok és a szervezők is nagyon jó fejek, lazák és így egy jó oldott hangulat uralta ezt a két és fél napot. Köszönöm a lehetőséget, hogy a részese lehettem.

Szerintem nagyon érdekes és sokszínű előadásokat hallhattam. Tanultam belőlük, szimpatikusak, felkészültek és rendkívül felkészültek a szervezők, ezért ezer hála. :) Bár sok helyről jöttünk, mégis tudtunk csapatként dolgozni, hogy őszinte legyek, a bulik tetszettek a legjobban, még mindig annak a hatása alatt vagyok. Nagyon köszönöm a lehetőséget, jövőre is jövök biztosan. :)

Kitűnő szervezés, nagyon izgalmas és aktuális előadásokkal. Az esti programok is vágányok voltak, nagyon jó beszélgetésekkel.

Nagyszerű szervezés fogadott, nagyon nagy vendégszeretettel vártak itt minket. Nagy figyelmesség volt, hogy mindenkinek segítettek az utazásban és autóval szállítottatok minket. :) Nagyon sok mindent megtudtam Nagyváradról, köszönünk mindent! (A kvíz felébresztette bennem a versenyszellemet, nagyon jó hangulatban telt. Nem is éreztem magamon a fáradságot utána.) Ezt a lelkiismeretes, figyelmes odafigyelést szerintem senki sem fogja elfelejteni. Továbbra is ilyen sikeres munkát kívánok!

Jól éreztem magam a hétvégi két és fél nap során. A szervezők nagyon lelkiismeretesen végezték a munkájukat, Logisztika, étterem, szállás kifogástalan volt. Az előadásokat és a szakmai bemutatókat élveztem. Ami jó lett volna, ha pár bemutatkozó és kis csapatos játékot játszunk az elején, hogy mindenki megismerkedjen egyből. Az ittlét során örülök, hogy ennyi értékes és jó fej embert ismertem meg.

Színes előadások és programok voltak. A szervezettség szempontjából, az egy téma köré sorolható előadások, csoportosítása szerintem jó volt. A közös, csapatépítő jellegű (előadások) programok pedig ugyancsak színesítették a SzoHaTa-i programokat. Köszönjük!

SzoHaTa, 2019. Nagyvárad. Sziasztok! Nagyon jól sikerült az elmúlt két nap, maradjatok mindig ilyen barátságosak! Minden tiszteletem nektek! Köszönöm, hogy itt lehettem! Kvíz: -7 ponttal is nyertesek vagyunk! Ötletes és jó volt! Igazából minden más is! :)

Nagyon szépen köszönjük a meghívást!!! Én minden egyes napot nagyon élveztem, és nagyon jól éreztem magam. A szállás és a programok jól meg voltak szervezve és szerintem remek társaság gyűlt össze. A kvízt is nagyon élveztem. Remélem lesz még a jövőben még ilyen alkalom, és nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem Nagyváradot.

Jó volt. Tetszett. Köszönjük. Vége.

Pro: Vendégszeretet, odaadás, szervezett programok, közös programok! Kvíz (király volt), esti közösségi helyszín. Kontra: Gyalogosan picit messze van a szállás az egyetemtől, a végleges programterv előbb eljuthatna a résztvevőkhöz. Köszönök mindent, mindenki nagyon figyelmes és kedves. Bevártak mindenkit. Igazi csapatként működtök.

Remek szervezés, maximális rugalmasság, kitűnő hangulat, Jó volt megismerni a résztvevőket, a helyi szociológia oktatás körülményeit és hogy Nagyvárad egy különlegesen szép és izgalmas város. Hálás köszönet mindenért!